Összeesett előadás közben a színésznő, betört a koponyája

Heather McDonald a Tempe Imrov színpadán
Vágólapra másolva!
Rosszul lett egy stand-upos előadása közben Heather McDonald, amiről többen azt hitték, hogy csak a műsor része volt – pedig kórházba kellett vinni, a koponyája is betört.
Vágólapra másolva!

Törött koponyával szállították kórházba az 51 éves Heather McDonaldot, miután egy stand-up estje során rosszul lett az arizónai Tempében.

A komika három percig eszméletlen volt, egy jelen lévő ápolónő rohant fel a színpadra, hogy segítsen rajta. Miután McDonald előtte pont arról beszélt, hogy már a harmadik oltását is megkapta, többen azt hitték, hogy viccből, a műsor részeként ájult el.

Heather McDonald a Tempe Imrov színpadán Forrás: Instagram/Heather McDonald

McDonald az eset után azt mondta, addig még sosem ájult el, de nem is a coviddal kapcsolatos volt a rosszulléte, mivel még a fellépés előtt csináltatott egy tesztet, ami negatív lett. Azt is hozzátette, hogy alkoholt sem fogyasztott az előadás előtt, egyelőre a kórházi vizsgálatok során sem jöttek rá, hogy mi okozhatta a rosszullétét.

McDonald stand-up komikus, Chelsea Handler sorozatának, a Chelsea Latelynek az egyik írója, de kisebb szerepekben színésznőként is láthattuk olyan filmekben és sorozatokban, mint a Feketék fehéren, a Táncfilm, A dumagép, a Már megint Malcolm vagy a Drake és Josh.