Senki nem hiszi el, hogy 50 éves múlt a dögös TikTok-sztár - videó

Renae Olivia, 51 éves influenszer
Vágólapra másolva!
Sokakat foglalkoztat a fiatalság megőrzésének kérdése, főként az 51 éves Renae Olivia titkai, aki új hivatásaként videókat tesz közzé közösségi média oldalain, így ad tanácsot a témában.
Vágólapra másolva!

Renae Olivia rövid idő alatt nagy követőtáborra tett szert, hiszen elképesztő formában van, és nagyjából fele annyi idősnek néz ki, mint amennyi valójában. A sok elismerő szó biztatta arra, hogy belevágjon a digitális tartalomgyártásba, úgy érezte, ha tényleg ennyire megdöbbentő a külseje, akkor több embert is érdekelhet. Egyszerű trükkjei és tanácsai hatalmas sikert hoztak a kétgyerekes anyuka számára, aki állítása szerint már egyáltalán nem fél az öregedéstől.

@renaeolivia8 Happy birthday to me! #itsmybirthday#over50club#50andfabulous#fashiontok#leatherdress#fyp#foryoupage♬ Lover - Taylor Swift

"Jobban rettegtem a 30-tól, mint az 50-től" - vallotta be Olivia. Az ötven határozottan ijesztő szám, azonban most már 100 százalékkal magabiztosabb és elégedettebb vagyok életemnek ebben a szakaszában. Szeretném, ha a nők tudnák, hogy sosem késő elérni az életben, amit szeretnél" - idézi a New York Post.

Olivia módszerei – amelyekre évek óta esküszik – hogy a ráncosodásra hajlamosabb területeket fokozott figyelemmel kell kezelni, így a nyakról és a kézről sem szabad megfeledkezni. Ezenkívül selyempárnán alszik, következetes bőrápolási rutint követ és 18 éves kora óta óvja bőrét a túlzott napfénytől. Természetesen odafigyel a táplálkozásra és a rendszeres testmozgásra is.

@renaeolivia8 Just having a little fun this Monday morning! #workoutwear#mondaymotivation#mondays#mondayfeels#happydance#workoutclothes#dancing#mondayvibes♬ CAN'T STOP THE FEELING! (Film Version) - Justin Timberlake & Anna Kendrick & Gwen Stefani & James Corden & Zooey Deschanel & Ron Funches & Caroline Hjelt & Aino Jawo & Christopher Mintz-Plasse & Kunal Nayyar