Sokakat foglalkoztat a fiatalság megőrzésének kérdése, főként az 51 éves Renae Olivia titkai, aki új hivatásaként videókat tesz közzé közösségi média oldalain, így ad tanácsot a témában.

Renae Olivia rövid idő alatt nagy követőtáborra tett szert, hiszen elképesztő formában van, és nagyjából fele annyi idősnek néz ki, mint amennyi valójában. A sok elismerő szó biztatta arra, hogy belevágjon a digitális tartalomgyártásba, úgy érezte, ha tényleg ennyire megdöbbentő a külseje, akkor több embert is érdekelhet. Egyszerű trükkjei és tanácsai hatalmas sikert hoztak a kétgyerekes anyuka számára, aki állítása szerint már egyáltalán nem fél az öregedéstől.

"Jobban rettegtem a 30-tól, mint az 50-től" - vallotta be Olivia. Az ötven határozottan ijesztő szám, azonban most már 100 százalékkal magabiztosabb és elégedettebb vagyok életemnek ebben a szakaszában. Szeretném, ha a nők tudnák, hogy sosem késő elérni az életben, amit szeretnél" - idézi a New York Post.

Olivia módszerei – amelyekre évek óta esküszik – hogy a ráncosodásra hajlamosabb területeket fokozott figyelemmel kell kezelni, így a nyakról és a kézről sem szabad megfeledkezni. Ezenkívül selyempárnán alszik, következetes bőrápolási rutint követ és 18 éves kora óta óvja bőrét a túlzott napfénytől. Természetesen odafigyel a táplálkozásra és a rendszeres testmozgásra is.