Kész káosz lett Hódi Pamela élete

Hódi Pamela
Vágólapra másolva!
A modell mindennapjai újabban szinte kizárólag a gyerekei körül forognak.
Vágólapra másolva!

Hódi Pamela 619 ezer követőjének írt arról, hogy próbál meg mindkét lányával ugyanannyi időt tölteni, és hogy éli meg manapság az anyaságot.

"Lényegesen megváltozott az életem, mióta két gyermekes anyuka vagyok. Sokszor azt sem tudom, hol áll a fejem, csak minden nap azon gondolkozom, mit főzzek nekik, melyik színű mosás a fontosabb, mit mikorra kell megtanulni, mikor hova és hányra kell megérkezni, ki vigyázzon a kicsire, vagy vigyem inkább magammal? Vajon hánykor fog kelni, hogy jön ki az alvása, hányra tudok oda érni, mindent elintéztem hogy ők rendben legyenek? És még sorolhatnám. Egyszerűen nem sikerült egyelőre kialakítanom rendszert a kicsinél, és éppen emiatt sokkal nehezebb bármihez is igazodnunk. Gondolom, majd csak sikerül egyszer, ha Ő is úgy akarja. Sokszor gondolok arra, hogy mennyire jól esne írni és megosztani.

Sokkal többet tudnék erről írni, és tudom, hogy ti is, de most hagyok magamnak egy kis időt a kádban és behunyom a szemem 10 percre. Azért írtam ezeket le nektek, hogy kicsit belelássatok az életembe azon túl is, amikor csak egy szót írok a képem alá. Az van, hogy főállású édesanya és háziasszony lettem kérem szépen" - üzente.