Ben Afflecknél ügyetlenebb sofőr talán nincs is Los Angelesben - videó

Los Angeles Premiere Of Amazon Studio's "The Tender Bar" - Arrivals GettyImageRank1 arts culture and entertainment film industry celebrities bestof topix Horizontal
HOLLYWOOD, CALIFORNIA - DECEMBER 12: Ben Affleck attends the Los Angeles premiere of Amazon Studio's "The Tender Bar" at TCL Chinese Theatre on December 12, 2021 in Hollywood, California. Amy Sussman/Getty Images/AFP (Photo by Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Ben Affleck addig szerencsétlenkedett egy autós kávézónál, hogy már a lesifotósok siettek a segítségére – miközben az egyikük videón is rögzítette, hogy mi történt.
Vágólapra másolva!

Ben Affleck – az anyósülésen Jennifer Lopezzel – egy autós Starbucksba próbált meg behajtani Los Angelesben, de olyan szűken fordult, hogy magával sodorta a kávézó által kitett táblát is, amely aztán a hátsó dísztárcsába akadt.

Ben Affleck Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Amy Sussman

A táblát végül az ott várakozó lesifotósok egyike szabadította ki, amíg egy másik végig videózott – miközben Afflecket irányította, mivel az a másik oldalról is majdnem nekiment valaminek.

A videós riporter gratulált a sztárpárnak a friss eljegyzéshez is, de mire még kérdezett volna valamit, Affleck – cigivel a szájában – már fel is húzta az ablakot. Az esetről készült videó megnézhető a TMZ oldalán.