Ezek voltak Berki Krisztián utolsó posztjai

Berki Krisztián
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, május 6-án meghalt Berki Krisztián volt sportoló, egykori műsorvezető, tévés realitysztár. A hazai sztárvilág már búcsúzkodik tőle, özvegye, Berki Mazsi pedig elárulta, hogy épp ma lett volna randijuk kettesben. Berki utolsó posztjai alapján nem tűnt úgy, hogy eldobja magától az életét. 
Vágólapra másolva!

Az esettel kapcsolatban kerestük a rendőrséget is, akik azt mondták az Origónak, hogy haláleset miatt tartanak szemlét és idegenkezűség nem merült fel, vagyis nem gyilkosság történt.

Berki utolsó posztjai nem egy megtört ember képét mutatják. A Facebookon négy nappal ezelőtt posztolt utoljára, akkor egy autószalonban járt, ahol nemigen van gépkocsi 20 millió forint alatt. "2.7 másodperc alatt van 100km/h sebességgel... majdnem olyan mint a rollerem" - írta humorizálva, a márkát dicsérve. Pár nappal korábban egy golfklubban fotózták le, akkor is poénkodott, "Én mindig 'lyukra' játszom" szöveggel ment ki a kép. Kutyáival is fotózkodott nemrég.

Utolsó Facebook-posztja Facebook

Instagram-oldalára is ugyanezek a fotók kerültek fel, akad mellettük edzőtermes, elektromos rolleres, de lányával, Natival is posztolt egyet a közelmúltban.

"A nagydolgozatok hetét éljük most a suliban. Tegnap matek, angol nagydolgozat volt, mindkettő jelentjük 5-ös lett, ma akkor következzen egy kis nyelvtan. Mindig azt tanítom Natinak, hogy aki felkészül, győz. Szerencsések vagyunk, hogy a suliból most már leckével nem jön haza a kisasszony, de a dolgozatokra azért itthon még felkészülünk! Ahogy édesanyjáéknál, úgy nálunk is megvan, ki mit tanul Natival" - írta. Ez volt az utolsó családi posztja.