Megszólalt a botrány után Solti Ádám apja

solti ádám barátok közt
Vágólapra másolva!
Solti Ádámnak szeretőjétől született gyereke, most pedig a színész apja is megszólalt a témában: nem mond le az unokájáról.
Vágólapra másolva!

Solti Ádám apja, Solti Ferenc a Borsnak nyilatkozott, miután a fia szeretője gyereket szült. Azt mondta, nem mond le az unokájáról, hiszen "a családba mindenki beletartozik".

Solti Ádám Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"A családba természetesen mindenki beletartozik. Mindannyian elfogadjuk a tényt, vagyis a kis jövevény világra jöttét... Kétségkívül annyiban van különbség közöttünk, hogy ki-ki habitusa, vérmérséklete szerint tudja elfogadni az eseményt. A témában – bár bizonyára vannak, akik másképp gondolják – a saját nézőpontom szerint azt tudom mondani, hogy Solti Ádám komoly, felnőtt, házas ember, a saját cselekedeteinek mozgatórugóit ő saját maga tudja megítélni" – magyarázta Solti Ferenc.

"Én annyi tehetek, hogy – mint apa – mindenben támogatom őt... A legfontosabb az ügyben ártatlan kisfiú sorsa. Szeretném, ha mindannyian minél hamarabb túl lennénk ezen az afféron... Nagyon szeretem az unokámat, gyakran látogatom, gyönyörű kisfiú, teljesen Ádámra hasonlít. Ezt kívánom mindannyiunknak, az egész családunknak, mert ha bizonyos dolgokat másképp gondolunk is, ebben a nehéz helyzetben az összetartozásunk a legfontosabb" – tette hozzá.