Egészen a nyolcadik hónapig sikerült titokban tartania Fehérvári Gábor Alfrédnak, hogy hamarosan kétszeres édesapa lesz.

Még nincs másfél éves az énekes első gyermeke, a kis Léna, de máris jön a kistesó. Freddie-éknél érthető módon nagy az izgalom ezekben a napokban, hiszen Dóri már a 38. héten is túl van.

Az én hihetetlen, fantasztikus feleségem, aki nagyon jól bírta a terhességét, bizony mindenórás már! Bármelyik pillanatban jöhet a kisfiunk" - mondta, és elárulta, hogy a kicsit Ármin Farkasnak szeretnének keresztelni. Azért választották ezt a két nevet, mert mindkettőbe beleszerettek, ám valószínűleg inkább az Ármint fogják használni a mindennapokban.

Az elmúlt évek pandémiás időszakai ellenére Freddie szerencsésnek mondja magát, mert az első gyermeke, Léna születésénél is ott lehetett. "Természetesen most is nagyon szeretnék bent lenni a szülőszobán és ha lehet, a köldökzsinórt is én vágnám el"- mesélte a Borsnak az énekes, aki úgy érzi, hogy támogató jelenlétével fog tudni segíteni Dórinak a vajúdás közben.