Újra munkába állt Kóbor János özvegye

KÓBOR János énekel énekes koncert Közéleti személyiség foglalkozása művész MŰVÉSZET SZEMÉLY zenész
Kóbor János az Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában, 2019.
Vágólapra másolva!
Kedden ünnepelné a 79. születésnapját Kóbor János, azaz Mecky, aki tavaly decemberben halt meg koronavírus-fertőzés miatt. Özvegye nemrég újra munkába áll, lánya színpadi előadásra készül - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Fél év telt el Kóbor János halála óta. Özvegye, Deme Zsóka újra dolgozik, a ruhaüzletében egyre gyakrabban tűnik fel.

"Való igaz, Zsóka újra dolgozik. Egyrészt ez egyfajta terápia is számára, hiszen bár még mindig gyászol, a munka ideig-óráig eltereli a figyelmét. Másfelől ő a családfenntartó jelenleg, az élethez pedig szükség van pénzre, így nem is tehetné meg, hogy ne dolgozzon" – árulta el a lapnak az Omega menedzsere, Trunkos András.

Kóbor János tavaly év végén került kórházba koronavírus-fertőzés miatt.

Kóbor János az Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában Forrás: MTI/Mohai Balázs

"Megígértünk egymásnak Meckyvel, hogy gondoskodunk annak a családjáról, aki előbb megy el. Az élet úgy hozta, hogy ő távozott előbb. Tartom magam a fogadalmamhoz, ráadásul ezt kevesen tudják, de én vagyok Léna keresztapja, így bármikor állok rendelkezésére. A kamaszévek nehezek, minden az útkeresésről szól, én pedig próbálok neki segíteni" – magyarázta Trunkos.

Kóbor nagyon büszke volt a lányára, aki örökölte édesapja tehetségét, ugyanis a fiatal lány ügyes táncos és énekes.

"Hamarosan lesz egy jótékonysági színdarab, amelyben játszik majd, tulajdonképpen ő lesz a lány főszereplő. Próbákra jár, sokat készül, és nagyon ügyes. Nem kizárt, hogy később ezen a pályán helyezkedik el, de ez még a jövő zenéje" – mesélte András.