Váratlan fordulat: Azahriah barátnője gyorsan megbocsáthatja a megcsalást

Luna
Vágólapra másolva!
Hatalmas a felfordulás Azahriah körül a péntek este kikerült szexvideója miatt, melyben egy rajongójával csalta meg koncertje után a barátnőjét. Luna reagált a történtekre, és amellett, hogy nagyot csalódott, nem haragszik, sőt, védi a párját.
Vágólapra másolva!

A hétvégén egy rejtett kamerás videó kezdett el terjengeni az interneten a népszerű előadóról, Azahriah-ról, amint a Szolnoki Palacsintafesztiválon éppen egy rajongójával szexelt a színfalak mögött. Mint azóta kiderült, a fiatal énekes kapcsolatban van, az érintett lány ráadásul külföldön tartózkodott, így kellett értesülnie a történtekről.

"Vannak olyan dolgok az életben, amik nem mindig rólunk szólnak, mégis nekünk fájnak a legjobban. Egy biztos, minden ember a tőle telhető legjobbat akarja nyújtani minden téren. Van, amikor "csak" ennyire futja. Nem haragszom...csalódott vagyok, és fáj" - írta először az oldalán Luna, és azóta is reflektál folyamatosan az eseményekre.

Forrás: Luna/Instagram

Azahriah és Luna között 5 év korkülönbség van a lány javára, kapcsolatukról pedig eddig nem nyilatkoztak. Most viszont felvállalták, hogy tényleg együtt vannak, és a csinos fiatal nő az egy napig elérhető Instagram-történetében megosztott egy videót, melyen a fiú neki énekel. A felvételhez érzelmes sorokat írt, amik arra engednek következtetni, hogy megbocsájthat az énekesnek a tettéért:

"Tudom, eddig sem osztottunk meg semmit a kapcsolatunkból, nem most kéne elkezdeni... N

Ezért mindig is hálás leszek neki. Egy boldog, kiegyensúlyozott, ragyogó nővé varázsolt minden tettével és szavával" - kezdte mesélni a fentebb említett sztorijában Luna, majd így folytatta.

Amikor csak rossz kedvem volt, vagy hiányzott, vagy csak társaságra volt szükségem, ő mindig ott volt nekem. Mindig valahogy kedveskedett, és megpróbált jobb kedvre deríteni, megkönnyítette a mindennapjaimat. Hatalmas szív és alázat lakozik ebben a fiúban, ezt a mai napig így gondolom. Találj vissza önmagadhoz, kérlek!"- olvasható a videó mellett.