Melltartó nélküli fotója miatt támadják Gelencsér Timit

Gelencsér
Vágólapra másolva!
Gelencsér Tímea még javában forgatja az Ázsia Expresszt, de rajongóit nem hagyja bejegyzések nélkül addig sem. Jelenleg nővére kezeli az oldalát, aki a napokban egy pikáns képet tett közzé, mely egy fotózáson készült. A volt szépségkirálynő a kockás ing alatt csak egy vékony felsőt visel, így teljesen átlátszik a mellbimbója.
Vágólapra másolva!

A Dancing with the Stars győztese, az Exatlon Hungary riportere rendszeresen nyűgözi le több százezres követőtáborát az Instagramon. Egyszer kijelentette, hogy bikininél tovább nem vetkőzik, és bár most sem tett másként, amikor a júniust köszöntötte új fotójával – a rajongók mégis kiszúrtak valamit a képen.

"Ti is látjátok azt, amit én?" – írta egy hölgy, utalva arra, hogy Gelencsér Timi mellbimbója kis híján átszúrja a felsőjét. Volt, akit kifejezetten zavart, hogy ennyi mindent megmutat magából: "Mellbimbó miért kell?"

A támadások után többen védelmükbe vették Timit. "Ezen mit kell röhögni? Ez annyira szánalmas, amit néhány ember csinál" – fogalmazott egy hozzászóló, sokan pedig csak annyit jegyeztek meg, hogy a modell milyen szép.