Elengedték az áramlopásért börtönre ítélt Lagzi Lajcsi zsarolóit

Galambos Lajos, Lagzi Lajcsi
Vágólapra másolva!
Tavaly augusztusban derült ki, hogy egy ügyvéd és két társa megpróbálta 200 millió forinttal megkárosítani Galambos Lajost.
Vágólapra másolva!

A gyanú szerint az ügyvéd és társa azt ígérték Lagzi Lajcsinak, amennyiben mélyen a zsebébe nyúl, a kapcsolataikon keresztül elintézik, hogy a zenész és felesége megússza a büntetést az ellenük zajló perben.

Life TV

Az alku nem jött létre, a zenész állítólag nem dőlt be, a hatósághoz fordult, akik meg is találták a gyanúsítottakat. Lassan egy év telt el az akció óta, ám a nyomozás még mindig tart. Bár a feltételezett elkövetőkkel szemben úgynevezett kényszerintézkedést rendelt el a hatóság, azaz az ügyvédnek hetente jelentkeznie kellett a kapitányságon, míg K. K. lábán nyomkövető volt, s az otthonát sem hagyhatta el, a Blikk úgy értesült, már mindketten szabadon járhatnak-kelhetnek a világban.

"A vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés bűntette és más bűncselekmény miatt a Központi Nyomozó Főügyészségen indult nyomozás jelenleg is folyamatban van, valamennyi gyanúsított szabadlábon védekezik" - írta megkeresésükre a Központi Nyomozó Főügyészség sajtóosztálya.