Berki Krisztiánnak nincs még síremléke, édesanyja és Mazsi nem tudtak megegyezni

Berki Krisztián temetése, temetés, Berki Krisztián, média celeb
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián sírján egyelőre nincsen sírkő, sem az édesanyja, sem Mazsi nincsenek még olyan állapotban, hogy meg tudták volna beszélni, milyen síremléket szeretnének a 41 évesen meghalt sztárnak.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián nyughelyénél járt a Farkasréti temetőben a Bors, a sztár fekete-fehér fotója mellett rengeteg virág díszíti a sírt – sírkő azonban még nincs rajta: Berki hozzátartozói egyelőre nem tudtak egyeztetni róla, bár vannak elképzeléseik.

Berki Krisztián sírhelye Fotó: Polyák Attila - Origo

"Még nem hoztuk meg a döntést, de az biztos, hogy valami gyönyörű, nagy, grandiózus síremléket szeretnénk a fiamnak. Hiszen ilyen illik az ő személyiségéhez. Viszont az az igazság, hogy Mazsival még nem beszéltünk erről, még képtelen vagyok egyeztetni a fiam sírkövéről. Lelkileg ahhoz még nem vagyunk elég erősek, bár csütörtökön meglátogatott engem. Az unokámat, Emma Katerinát is elhozta" – mesélte Berki édesanyja, Júlia asszony a lapnak.

Az általános eljárás szerint egyébként legalább három hónapot szoktak várni a sírkő felállításával, természetes módon addigra tömörödik össze a síron annyira a föld, hogy a kő ne süllyedjen meg, ne dőljön el.