Az éveken át tartó bírósági háború után Nótár Mary vissza akarja szerezni a millióit

Nótár Mary
Vágólapra másolva!
2016-ban szinte a nulláról kellett újrakezdenie mindent, amikor hosszú és bonyolult per vette kezdetét volt kiadójával.
Vágólapra másolva!

Nótár Maryvel nagyot fordult a világ hat évvel ezelőtt, amikor összerúgta a port a volt zenei kiadójával. Egy elszámolási vita odáig fajult, hogy a felek a bíróságon kötöttek ki, de addig, amíg ott idén év elején meg nem született az ítélet, a kiadó rendelkezett Mary zenei jogaival, így letiltották a Facebookról, az Instagramról, és a Youtube-csatornáját is. Mary bár erős nő, voltak időszakok, amikor úgy tűnt, nem fogja sem fizikailag sem érzelmileg bírni ezt a nyomást, alig volt bevétele és elesett attól, ami élteti: a színpadi szerepléstől.

Bár az énekesnőt kemény csajnak ismeri a világ, ő mégis többször volt annak a határán, hogy elbúcsúzzon az akkor már 14 éve töretlen sikereitől.

– mondta a Bors megkeresésére, Nótár Mary, majd így folytatta: "De én sosem adtam fel! A szívem mélyén mindig is tudtam, hogy nekem a színpadon a helyem, nekem énekelnem kell, dalokat kell írnom... Muzsikus családból származom, a véremben van a zene."

Forrás: Nótár Mary/Instagram

Mary hozzáállása sokat segített abban, hogy ne tudják teljesen ellehetetleníteni. "Bármivel próbálkoztak a rosszakaróim, egy valamit nem tudtak eltüntetni: engem, azaz Nótár Maryt. Engem, aki fiatal kora óta kitart és küzd a sikereiért, aki a dalaival maradandót alkotott, aki belopta magát az emberek szívébe, aki most a 20 éves Jubileumi koncertjét ünnepelheti..." – írta a hivatalos Facebook oldalán az énekesnő.

Aki figyelemmel kíséri Mary hivatalos oldalait, az láthatja, hogy az énekesnőnek nagyon sok fellépése van az utóbbi időben. Vannak olyan hétvégék, amikor két nyilvános koncert mellett egy esküvőn és egy születésnapon is fellép, nincs olyan hétvégi napja, amikor kettőnél kevesebb koncertet kell adnia. Szűkszavúan válaszolt, mikor a lap a bevételéről kérdezte.

- mondta.