40 millió forintos csalással vádolják a színésznőt

2019 Los Angeles Skins Fest Native American Media Awards Gala - Arrivals GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities Horizontal
HOLLYWOOD, CALIFORNIA - NOVEMBER 23: Actress Q'orianka Kilcher attends the 2019 Los Angeles Skins Fest Native American media awards gala at Hard Rock Cafe on November 23, 2019 in Hollywood, California. Michael Tullberg/Getty Images/AFP (Photo by Michael Tullberg / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Csalással vádolják Q'orianka Kilcher amerikai színésznőt, miután olyan kártérítést vett fel, amire nem volt jogosult.
Vágólapra másolva!

A több mint 30 filmben és sorozatban látott Q'orianka Kilcher közel 97 ezer dollárnyi, majdnem 40 millió forintnyi munkahelyi kártérítéshez jutott, pedig nem is volt rá jogosult – ami miatt most csalással vádolják.

Q'orianka Kilcher Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Michael Tullberg

A színésznő nyaka és válla még a Dóra és az elveszett aranyváros forgatásán sérült meg 2019-ben, ami miatt egy darabig nem tudott dolgozni. A kártérítést akkor kezdte el kapni, a következő évben viszont már több epizódban feltűnt a Yellowstone-ban – holott elvileg még akkor is munkaképtelen volt.

A Variety arról ír, hogy Kilcher a bíróságon ártatlannak vallotta magát, az ügyvédje szerint "szándékosan soha nem fogadott el olyan juttatásokat, amelyekről nem gondolta, hogy jogosulna rájuk".