Napok óta kihalt a drogos teaszeánsz helyszíne, mintha menekültek volna a résztvevők

VV Anett
Vágólapra másolva!
Bár telnek a napok, mintha egyre több lenne a kérdőjel a rejtélyes körülmények között eltűnt, majd súlyos sérülésekkel előkerült ValóVilág-sztár körül - írta a Blikk. A lap meglátogatta a helyet, ahol a misztikus teaszeánsz zajlott, sőt, a környékbeli településeket is bejárta, ám a legtöbben még csak nem is hallottak arról, ami zajlott.
Vágólapra másolva!

Mint azt az Origo is megírta, a népszerű realitysorozat harmadik szériájának egyik közkedvelt szereplője, Béres Anett egy rejtélyes szertartás részese volt a barátnőjével, a légtornász Sáfrány Emesével, amely után Anett eltűnt. Órákig keresték a rendőrök, ám végül egy kapálgató férfi találta meg a súlyosan sérült, meztelen nőt, aki hatórás életmentő műtéten esett át Pécsett, a felépülése pedig hosszú hónapokat vehet igénybe.

A szeánsz félreeső helyszínén - ahol korábban az üzemeltető cég honlapja szerint tisztító kúrákban, lelki útkeresésben adtak útmutatást az őket felkeresőknek -

mintha mindent úgy hagytak volna, ahogy a múlt hétvégi, riadalomba forduló szertartás végén volt.

A füves területen felállított, elhagyott sátrak hajladoztak a gyenge szélben, vizes flakonok, pokrócok hevertek szanaszét. Senkit nem találtak a vokányi helyszínen, a honlapon és a facebookos adatlapon megadott elérhetőségek süketek voltak, sőt, napközben maguk az oldalak is elérhetetlenné váltak. A lap úgy tudja, a szeánszot szervező hölgyet előállították, de a meghallgatása után szabadon távozhatott; ő sem reagált a megkeresésükre.

VV Anett Forrás: RTL

A helyiek semmit sem sejtettek

Hosszú ideje nem volt itt semmilyen szokatlan mozgás, se mentő, se rendőr nem járt erre - mondta a lapnak egy helybeli férfi, de többen is csak értetlenül csóválták a fejüket, amikor megkérdezték tőlük, tudták-e, milyen szertartások voltak a tisztáson.

A feltehetően hallucinogén teakeveréket fogyasztó, kétségbeesett és bódult celeb a jelek szerint nem a szeánsz helyszínéhez közeli faluba, hanem az erdőbe vezető, veszélyes úton indulhatott el. A lap néhány munkatársa bejárta a csapást,

a kavicsos, a fák gyökereitől göcsörtös út már józanon, nappali fényben is roppant figyelmet igényelt,

kapaszkodóktól mentes, nyaktörő úton indulhatott el Anett a vadregényes környezetben.

Veszélyes úton, több kilométeren át bolyongott VV Anett

Átérve Máriagyűdre kiderült, az ottaniak is főként egymástól hallottak a történtekről, szájról szájra terjedt, mi történhetett és mekkora utat tehetett meg ruha nélkül Béres Anett.

- mondta egyikük.

"Megdöbbentünk, amikor láttuk erre a rendőrautót, csak utána olvastunk az esetről. Ha igaz, hogy onnan keveredett el a hölgy idáig, jókora utat megtett, az erdőnek ez a fele onnan legalább 3-4 kilométer távolság, és csöppent sem veszélytelen" - tette hozzá.