Hét hónapja tart Király Linda rémálma

Király Linda
Vágólapra másolva!
Hét hónapja képtelen beköltözni új otthonába Király Linda. Az énekesnő tavaly decemberben vette meg élete első lakását, amelyről ugyan az első pillanattól kezdve tudta, hogy felújításra szorul, ám arra még a leglidércesebb álmában sem számított, hogy ennyi ideig kell várnia, míg élvezheti - írta a Blikk.
Vágólapra másolva!

Nagyon nehéz és frusztráló ez a helyzet - mondta a Blikknek Király Linda, akinek eredeti terve az volt, hogy februári születésnapját már az új lakásban ünnepli. Végül erre esélye sem volt, sőt, csoda lesz, ha nyár végére sikerül beköltöznie, bár még akkor sem kerül minden a helyére.

Hatalmas a szakemberhiány, én is sokáig kerestem, mire találtam egy jó csapatot,

mivel arról is sokat hallottam, hogy sajnos rengeteg az olyan mester, aki csak állítja magáról, hogy tapasztalt szakember, sajnos bele lehet ebbe futni. Nekem ebben legalább szerencsém volt - mondta a kezdetekről az énekesnő, aki nem apró csinosítást, hanem alapvető átalakítást tervezett a kégliben.

Király Linda Forrás: Instagram/lindakiraly

Én bizony tégláig leverettem mindent, falakat helyeztettem át. Nagy munka volt ez, de mivel kevés a jó szakember, az enyémek is keresettek, és sokszor szét kell szakadniuk a helyszínek között. Előfordult, hogy odamentem reggel, de a munkások nem voltak ott. Ennek oka egyébként sokszor az, hogy

építőanyagokra heteket, olykor hónapokat kell várni

- sorolta az énekesnő, aki a napokban épp azt egyezteti a felújító brigáddal, hogy hova kerüljenek a szaniterek. Az eddigi ütemtervet elnézve ez sajnos azt jelenti, hogy még jó ideig várnia kell a költözéssel.