Megyeri Csilla elmondta, miért mehetett a végzetes drogszeánszra VV Anett

Megyeri Csilla/Instagram
Vágólapra másolva!
A drogszeánszon életveszélyes balesetet szenvedett, meztelenül, törött csontokkal megtalált VV Anettnek jó barátnője Megyeri Csilla, aki próbált magyarázatot találni a történtekre.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, a korábban VV Anett néven szereplő Béres Anettet törött csontokkal, meztelenül találták meg Siklós környékén, miután egy szeánszon hallucinációkat okozó ayahuascát fogyasztott, és nem létező kígyók elől menekült.

Megyeri Csilla Forrás: Megyeri Csilla/Instagram
Béres Anett Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Az esetről Anett jó barátnője, Megyeri Csilla is elmondta a véleményét, szerinte a lány egy bizonyos élethelyzetből keresett szokatlan kiutat: "Mindenkinek vannak elakadásai az életben, amit szeretne megérteni, megoldani vagy éppen lezárni. Anett már régóta párkapcsolati nehézségekkel küzd, a párjával, Attilával évek óta se vele, se nélküle szerelemben élnek, többször is szakítottak, majd kibékültek, de soha nem jutottak előrébb, mindig megrekedtek egy szinten. Anett nyilván vágyik egy stabil párkapcsolatra, és 41 évesen, feltételezem, az anyaság gondolata is foglalkoztatja" – magyarázta a Story magazinnak.