Emilio vallomása: Hajléktalan voltam, ételért zenéltem

Emilio
Vágólapra másolva!
Emilio ma már ismert és sikeres zenész, voltak azonban az életében nehéz időszakok: még hajléktalan is volt, aki ételért zenélt.
Vágólapra másolva!

Emilio élete nehéz időszakairól mesélt Ábrahám Róbertnek a Talk44 videosorozatban, mesélt arról is, amikor az utcán élt. "Kétfeléképpen is mondhatjuk, csöves voltam, vagyis hajléktalan. Édesanyám és édesapám elváltak, és akkor mi nagyon rossz helyzetbe kerültünk. Ebben az időszakban házasodtam meg először, és volt is munkám, egy hétcsillagos szállodában játszottam mint zenész. Abból tartottam el a családomat. Jött a válás, ami törést okozott, és visszakerültem a régi életembe" – magyarázta.

Emilio Forrás: Emilio/Instagram

"Anyagilag nem tudtam fenntartani magam, és elvette az önkormányzat a lakást. Ott álltam egy ruppó nélkül, és feltörtük azt a lakást, amiből kitettek. Ekkor írtam meg a legnagyobb slágeremet, a Ne nézz vissza rám című dalt, szó szerint gyertyafénynél. Volt akkoriban a Fészek Klub, ahová a művészek jártak, és én ott játszottam ételért. Rengeteget köszönhetek a klub akkori vezetőjének, aki azt mondta, hogy nagyon nagy tehetség vagyok, és játsszak náluk. Fizetni nem tudott, de kértem ételt" – tette hozzá. A teljes beszélgetés megnézhető itt.