Meghalt a hatvanas évek énekes sztárja

Big Kids Rock! A Battle Of The Bands To Benefit Little Kids Rock - Chicago GettyImageRank3 People USA Illinois Chicago - Illinois One Person Hard Rock Cafe Modern Rock Little Kids Charity Benefit Performance Group Arts Culture and Entertainment 2015 Jimmy
CHICAGO, IL - FEBRUARY 25: Jimmy Sohns at Battle of The Bands to Benefit Little Kids Rock at Hard Rock Cafe on February 25, 2015 in Chicago, Illinois. Tasos Katopodis/Getty Images for Little Kids Rock/AFP (Photo by TASOS KATOPODIS / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Meghalt Jimmy Sohns, a The Shadows of Knight énekese.
Vágólapra másolva!

75 évesen stroke-ot kapott, majd egy hét múlva meghalt a kórházban Jimmy Sohns énekes, a The Shadows of Knight zenekar frontembere.

Jimmy Sohns 2015-ben Forrás: Getty Images via AFP/2015 Getty Images/Tasos Katopodis

Az együttes főleg az 1960-as években volt sikeres, legismertebb számuk, a Gloria a 7-10. helyig jutott a slágerlistákon 1966-ban – amikor Sohns még csak 19 éves volt.

A chicagói zenekar úgy definiálta magát annak idején, hogy a helyi bluest vegyítették a Rolling Stones, az Animals és a Yarbirds zenéjével. Sohns egy másik taggal, Jerry McGeorge-dzsal még 2020-ban is összeállt, akkor vették fel utolsó számukat, a Wild Mant.