A 35 éves szűz nőt szégyelli apja, azt hazudta, hogy már férjhez is ment

Vágólapra másolva!
Sonali Chandra büszkén vállalja, hogy 35 évesen még mindig szűz és nem is tervez ezen változtatni, amíg meg nem találja az igazit.
Vágólapra másolva!

Az indiai származású nő összesen kilenc férfival randevúzott eddig, de egyikükkel sem feküdt le és 26 évesen csókolózott először -írja a Yahoonews.

"A kollégáim gyakran beszélnek a különböző kapcsolataikról. Én soha nem csatlakozom ezekhez a beszélgetéshez. 35 éves vagyok, és büszke vagyok arra, hogy szűz vagyok. Szeretnék egy gyűrűt az ujjamra, mielőtt elveszítem az ártatlanságom.

Teljesen összetörnék, ha elárulnám az elveimet, és egy egyéjszakás kalandért feladnék mindent.

Nem azért, mert félek - bár tudom, hogy az első szex fájdalmas lehet. De a 'barátság extrákkal' és a kötöttségek nélküli kapcsolatok nem nekem valók. A lelki társamat keresem. Modern, első generációs indiai amerikaiként örömmel tartom fenn annak az országnak a hagyományos értékeit, ahol a szüleim nevelkedtek. A házasság előtti szex tabu Indiában" - mondja Chandra.

Forrás: Yahoo

Az apja annyira szeretne lányának végre egy férjet találni, hogy különféle indiai randioldalakra regisztrálná, de a nő nem akarja ezt. A legutóbbi családi összejövetelükkor pedig azt hazudta mindenkinek, hogy a lánya már férjhez ment Amerikában.