Király Viktorral és a Magna Cum Laudéval dolgozott, most a TV2-n keresi a tökéletes nőt

Alex, Money or Love
Vágólapra másolva!
Alex 26 éves zenei producer, színpadépítőként bejárta egész Európát. Most a Money or Love párkeresőben szerepel majd, vasárnap este a TV2-n, utána naponta a SuperTV2 képernyőjén. 
Vágólapra másolva!

"Remélem, hogy itt megtalálom azt a lányt, akit keresek. Legyen törődő, magabiztos, céltudatos, kicsit huncut, kicsit tűzről pattant menyecske, nagyon remélem, hogy itt találkozom vele, nagyon-nagyon szeretném. Ez egy játék, de minden játék fele komoly. Meglátjuk, mit hoz az élet és a Money or Love" - mondta a reality forgatása előtt Alex, aki egyike az első tíz szereplőnek. Az alapcsapatról itt talál képeket.

Alex, Money or Love tv2

A zenei karriere nem mindig segítség a csajozásban. "Sajnos negatív dolog számomra, hogy a zenészeket nagyon elítélik, hogy nem lehet bennük megbízni, nem lehet komoly kapcsolatot építeni rájuk. Ha elérnek egy bizonyos szintig, nevet szereznek, akkor persze udvarol nekik sok lány, de az felszínes és nem jelent semmit. Remélem, találok egy olyan lányt, aki ezzel együtt tud élni, hiszen hozzá érnék haza, mellette feküdnék le, mellette kelnék fel, ő lenne a fontos" - magyarázta.

„Ha buli van, én ezerrel pörgök, a társaság középpontja vagyok. Alapból sem beszélek keveset, de ha iszom, akkor még többet.

Tudok taktikus is lenni, ha úgy hozza az élet. Ami a szívemen a számon típus vagyok, de ha hazudni kell, azt is jól csinálom, hihetően" - mondta.

„Tíz évig fociztam, nagy bennem a versenyszellem, mindig is az volt. A győzelemért mindent meg fogok tenni. Tíz éve viszont teljesen más ember voltam, egy beképzelt focista. A zene változtatta meg az életemet, úgy érzem, most minden a helyén van" - jegyezte meg. Hogy miképp szerepel Alex, mit tesz meg a győzelemért, az kiderül vasárnap este, a Sztárban sztár leszek után illetve hétfőtől minden este 21:00-kor a Super TV2-n.