A szomszédok szerint Mazsi a halála előtt két nappal megfenyegette Berkit, hogy börtönbe juttatja

Berki Krisztián
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián édesanyja, Júlia, és özvegye, Mazsi között az utóbbi időben elmérgesedett a viszony. A gyászoló édesanya menyét okolta fia haláláért. Berki Krisztián egyik szomszédja megdöbbentő részletekről számolt be. Szerint a pár házassága a tragédia előtt erősen megromlott, Mazsit csak ritkán látták és hallották, olyankor viszont tőle zengett a társasház.
Vágólapra másolva!

- Az alapján, amit Krisztiánból láttunk, mindig kedves, előzékeny és nyugodt volt. Amikor a felesége megjelent, akkor viszont dulakodás, üvöltözés és borzalmas ajtócsapkodás hallatszott ki a házból. Mazsi ilyenkor üvöltözve pénzt követelt Berkitől.

Utoljára Berki halála előtt két nappal járt a házban, akkor kihallatszott, hogy börtönnel fenyegeti. Ezt a ház több lakója is tanúsíthatja. Ezután nem sokkal Mazsi rendőröket is hívott a lakáshoz, de végül nélküle távoztak - nyilatkozta a szomszéd a Blikknek.

Berki Krisztián Facebook

– Mazsi egyszer sem moderálta magát, magából kikelve, mocskos dolgokat üvöltözve fenyegette Berkit. Nem zavarta, hogy az egész ház zeng. A halála előtti este Berki az erkélyen panaszkodott valakinek, hogy Mazsi ráhívta a rendőröket. Sírt. Szerintem nagyon megviselte, ahogy a felesége bánt vele – árulta el egy másik lakó.