Így búcsúznak a sztárok II. Erzsébettől

II. Erzsébet, brit, királynő, uralkodó, galéria, élete
EDINBURGH, SCOTLAND - JUNE 30: Prince Charles, Prince of Wales and Queen Elizabeth II attend the Royal Company of Archers Reddendo Parade in the gardens of the Palace of Holyroodhouse on June 30, 2022 in Edinburgh, United Kingdom. Members of the Royal Family are spending a Royal Week in Scotland, carrying out a number of engagements between Monday June 27 and Friday July 01, 2022. (Photo by Jeff J Mitchell/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, 96 éves korában meghalt II. Erzsébet királynő, az Egyesült Királyság leghosszabb ideig hivatalban lévő uralkodója. Természetesen nemcsak politikusok búcsúznak a közösségi oldalaikon, hanem a sztárok, celebek, hírességek is, közülük többen találkoztak is a királynővel. 
Vágólapra másolva!

"A Rolling Stones legmélyebb részvétét fejezi ki a királyi családnak Őfelsége, II. Erzsébet királynő halála miatt, aki folyamatosan jelen volt az életükben, mint számtalan más emberében" - írta a világ egyik legnagyobb rockbandája.

Reese Witherspoon egy fiatalkori képet vett elő.

Jennifer Garner ennyit írt: "Micsoda elegás, hihetetlen nő!"

Egy olyan nőt gyászolunk, aki koronával vagy anélkül a nemesség megtestesítője volt - írta Helen Mirren brit színésznő.

Elton John szerint inspiráló személyiség volt, és arról írt, hogy a királynő élete része volt, nagyon fog neki hiányozni. Méltatta, hogy a legsötétebb órákban is igazi gondoskodó melegséggel vezette a birodalmat.

Donatella Versace szerint a világ egyik legnagyszerűbb nője távozott, aki mindenkinek megmutatta, hogyan kell élni. Úgy érzi, a királynő keményen dolgozott és mindenkit inspirált.

Ozzy Osbourne: "Hazámmal együtt gyászolom legnagyobb királynőnk halálát."

Sofia Vergara fekete szívekkel búcsúzik.

Victoria Beckham ezt írta: "A mai nap nagyon szomorú nem csak hazánk, hanem az egész világ számára. Mélységesen elszomorít szeretett uralkodónk, Őfelsége, a királynő halála. Emlékezni fognak rá, állhatatos hűségére és szolgálatára. Gondolataim a királyi családdal járnak ebben a hihetetlenül szomorú időben."

Naomi Campbell egy régi képpel emlékezett.

Harry Kane, az angol futballválogatott kapitánya is posztolt.

Barbara Streisand közös képpel emlékezett.

Janet Jackson közös fotót posztolt.

Az angol Duran Duran együttes kiemelte, hogy "életét az embereknek szentelte, és uralkodása alatt rendkívüli példát mutatott a világnak."

Az angol Samantha Fox arról írt, hogy a kirélynő ott volt neki élete minden pillanatában, és az egész nemzet szerette.

Geezer Butler (Black Sabbath) 73 éves, neki vannnak emlékei arról, amikor megkoronázták a királynőt.

Kris Jenner realitysztár, Kim Kardashian anyja: "Kecses, elkötelezett, elegáns, felejthetetlen. Ma és mindig úgy fogunk emlékezni rá, mint az egyik legnagyobb vezetőre, akit világunk valaha látott."

La Toya Jackson a királynőről tett ki képet, és arról írt, hogy együttérez a családdal.

Cikkünk folyamatosan frissül...