Pamela Anderson exe letolt nadrággal idétlenkedik

Syfy 2011 Upfront GettyImageRank2 Vertical
NEW YORK, NY - MARCH 22: Musician Tommy Lee attends the Syfy 2011 Upfront at the Foxwoods Theater on March 22, 2011 in New York City. Mike Coppola/Getty Images/AFP (Photo by Mike Coppola / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A Mötley Crüe dobosa, aki Pamela Anderson volt férje is, Tommy Lee egy látványos fotóval reprezentálta, hogy csatlakozott a legnagyobb vetkőzös oldalhoz, az OnlyFanshez. 
Vágólapra másolva!

Lee sosem szégyellte az intim testrészeit megmutatni, nemrégiben egy teljesen meztelen képet töltött fel magáról az Instagramra, melyet az oldal azóta töröltek, ugyanis ott tilos a meztelen tartalom. Erre szolgál viszont az OnlyFans, ahova Tommy Lee már regisztrált is, és boldogan közölte ezt a követőivel. Egy, a fenekét ábrázoló képet töltött fel, melyben nem is ez volt az érdekes, sokkal inkább az, hogy a fotón jól látszik, hogy Lee a fenekére tetováltatta az OnlyFans feliratot.

A rocker egy Las Vegas-i koncerten jelentette be, hogy már ő is OnlyFans tag. Ezt mondta a színpadon: "Múltkor levették a képemet...Most viszont egy olyan helyre megyek, ahol ki..szott szabad lehetek és bármit megoszthatok. Itt már nem veszik le a rohadt képeimet." Majd letolta a nadrágját és megmutatta a tetoválást a fenekén - írja a Daily Star.