Óriási meglepetések, nagy csalódások és könnyek a Sztárban Sztár leszek! hétvégi középdöntőiben. Nem volt könnyű dolga a négy mesternek, de végül döntöttek: kiderült, melyik 12 előadó jutott tovább az élő show-ba.

Október 9-én vasárnap 19.15-kor kezdetét veszi az ország legnagyobb házibulija, a Sztárban Sztár leszek! élő showja. Köllő Babett, Tóth Gabi, Pápai Joci és Majka felállították csapataikat, 3-3 kiváló előadóval vágnak bele az elképesztő átalakulásokba. A 12 legjobb hétről hétre énekórákon, táncórákon készül a mindent eldöntő vasárnap estékre, ahol élő adásban, néhány percben kell megmutatniuk mire képesek.

Sztárban sztár leszek!tv2

Köllő Babett csapatában ott lesz a nagy visszatérő, Molnár Sanyi, a 20 éves Piltman Anna és a kétgyermekes anyuka, Tóth Napsugár. Tóth Gabi nagy dilemmák közepette a rocker Jósa Tamást, az utcazenész-egyetemista Szirtes Dávidot és az őrületes átváltozóművészt, Gőghová Tímeát választotta.

Pápai Joci csapata is összeállt: a zenész családból származó Bari Laci, a Beyoncé-rajongó titkárnő, Oláh Szandra és Kálóczi Réka karaoke-buli szervező alkotja a csapatát. Majka szintén beválasztott a legjobb háromba egy tavaly is indult jelentkezőt, Kaly Roland fodrászt, rajta kívül a DJ-showman László Attilát és a kubai énekesnőt, Yulaysi Miranda-t üdvözölte a csapatában.

A névsor ezzel teljes. A döntősök október 9-től azonban minden vasárnap este elbúcsúznak egyik társuktól.