Új könyvében leplezi le titkait Pamela Anderson

Pamela Anderson, Baywatch
Alerte a Malibu Baywatch Serie TV 1989 2001 David Hasselhoff Jeremy Jackson Michael Newman Pamela Anderson Chris Fiore Gregory Alan Williams Alexandra Paul Michael Bergin David Chokachi Yasmine Bleeth David Charvet. COLLECTION CHRISTOPHEL © GTG Entertainment / Pearson All American television / The Baywatch Company (Photo by Collection Christophel / Collection ChristopheL via AFP)
Vágólapra másolva!
Az egykori szexszimbólum, Pamela Anderson igazi életművész, sok dolgot kipróbált már élete során. A Baywatch című sorozatból ismert színésznő zűrös élete, playmate múltja mind izgalmas témákat szolgáltattak az életrajzi ihletésű új könyvéhez, amiről azt állítja, hogy egyedül írta.
Vágólapra másolva!

Nem az első könyve jelenik meg a hatalmas melleiről elhíresült Andersonnak, hanem az ötödik, de az eddigieket mindig társszerzővel írta. A mostani Love, Pamela (Szeretettel, Pamela) címet viselő könyvének témája viszont a saját élete, ezért úgy döntött, hogy egyedül vág bele az írásába.

A pornóbotrányáról is elhíresült színésznő azt ígéri az olvasóknak, hogy lerántja a leplet sok titokról, ami az életében történt, a gyerekkorától kezdve napjainkig. A Playboy-villáról, házasságairól, az anyaságról is őszintén mesél az életrajzi könyvében, amire elmondása szerint nagyon büszke.