Berki Krisztián anyja Mazsiról: Kicsit furcsa, hogy a Krisztián elment, ő meg már táncikál

Berki Krisztián édesanyja
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián halála óta egyre feszültebb a helyzet Berki Mazsi és anyósa között, akik képtelenek közös nevezőre jutni egymással. Júlia asszony sem riad vissza attól, hogy nyilvánosan bírálja fia özvegyét, bár az utóbbi időben rendeződni látszott a helyzet, hiszen unokájával is találkozhatott. Most újabb vita bontakozott ki közöttük, amit ismét Berki anyja kezdeményezett.
Vágólapra másolva!

Ahogy korábban megírtuk, Berki Mazsi megfogalmazta véleményét Bárdosi Sándor viselkedéséről és nyilatkozatáról, ami a Dancing with the Stars harmadik élő adásában történt. A bírkozó kiesése után öklendezni kezdett a luxusözvegy továbbjutása miatt, majd nyilvánosan is gyomorforgatónak nevezte őt.

Berki Mazsi Forrás: Berki Mazsi/Instagram

A Tények Plusz riportere nem csak Berki Mazsi véleményét kérdezte a történtekről, hanem Berki Krisztián édesanyjáét is, aki tudva lévő, hogy nem helyesli menye szereplését a gyászidő alatt.

"Furcsállottam. Nem egy, nem két ember mondja, hogy azért kicsit furcsa, hogy a Krisztián elment, ő meg már táncikál" - fogalmazta meg véleményét Majer Júlia, akinek nemcsak a tánc, hanem a sírhely állapota és Berki Mazsi új kapcsolata is nagyon szúrja a szemét.

Az özvegy továbbjutását és a Bárdosi Sándorral történt incindensre röviden reagált.

lehet, hogy ennyien szeretik. Mert a zsűri pontszámai alapján, nem egy meggyőző. Most tanulja, csinálja... Hát nem mindenki lehet profi táncos" - minősítette Berki Mazsi teljesítményét Júlia asszony, aki ezzel lehet ismét elindított egy újabb vitát közte és menye között.

Berki Krisztián édesanyja Fotó: Koncz Márton - Origo