Tóth Gabi segítségével lépett ki rossz házasságából a TV2 sztárja

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Az énekesnő nagyon hálás Tóth Gabinak.
Vágólapra másolva!

Sebestyén Katját 2019-ben, a Sztárban Sztár leszek! első évadában láthatták a TV2 nézői, az énekesnő egészen a negyedik helyig jutott Tóth Gabi versenyzőjeként. Katja műsor idején is többször beszélt arról, hogy házassága több hullámvölgyet is megélt, de a problémáikat mindig meg tudták oldani, de azóta bejelentette, hogy elválik a férjétől.

Forrás: GG Production

Katja a Ripostnak elárulta, ha nem találkozik Tóth Gabival, talán sose lett volna arra képes, hogy pontot tegyen a 16 éve tartó, mérgező házassága végére.

"Amikor annak idején megismertem Gabit, még el volt bennem tiporva a nő.

Kedvelt, de sok esetben nem tudott mit kezdeni a viselkedésemmel, nem értette. Én pedig végig stresszeltem a műsor alatt, csak a kocsiban volt időm felkészülni az élő adásokra, a férjem pedig otthon annak drukkolt, hogy minél hamarabb kiessek. Rengeteget veszekedtünk. Gabi erről nem tudott persze, de így is totális agymosás, amit művelt velem. Kimozdított a komfortzónámból.

és nem értem, miért kezdik ki az emberek, én nagyon sokat köszönhetek neki" - mesélte.

Forrás: TV2

Katja végül egy gyermekkori barátjában lelt igazi lelki társra: tavaly július 17-én feleségül ment hozzá, azóta pedig a lányuk, Patrícia is megszületett idén februárban.