Leesett a vonatról az RTL Klub gyerekverő színésze

Molnár Gusztáv a #Sohavégetnemérős című filmben
Vágólapra másolva!
Néhány napja egy vidéki kórházba szállították az RTL Klub gyerekverő sorozatszínészét, Molnár Gusztávot. Leesett egy vonatról.
Vágólapra másolva!

A Blikk egyik olvasója szúrta ki egy Tatabánya felé tartó vonaton Molnár Gusztávot, aki szerinte láthatóan részeg volt, végül a megállóban gyakorlatilag le is esett a vonatról.

Az elvonót két hónap kezelés után nemrégiben elhagyó Molnár Gusztáv nem tagadta a kórházi kezelés tényét, de határozottan visszautasította, hogy alkoholt fogyasztott volna.

Molnár Gusztáv a #Sohavégetnemérős című filmben Forrás: Színfolt Film

– Egyszerűen rosszul lettem, azért történt minden, emiatt vittek be végül a kórházba – mesélte a színész, aki ezúttal is maga jelentkezett a lapnál, hogy elmesélje, néhány nap múlva ismét kezelés alá veteti magát.

– Bevonulok egy vidéki intézménybe, amely sokkal szigorúbb és strukturáltabb rehabilitációs központ, mint az előző volt. Úgy döntöttem, részt veszek az egyéves programjukban, így most egy teljes esztendőre elvonulok – jelentette ki Molnár Gusztáv, aki biztos benne, hogy nem esett vissza, de jelen pillanatban nincs olyan helyzetben, hogy sokáig tartani tudja magát.

Molnárt tavaly nyáron a volt párja vádolta azzal, hogy bántalmazta a közös gyereküket, aztán idén nyáron kiderült, hogy különköltözött a feleségétől, mert nagyon komoly alkoholproblémákkal küzd. Válófélben lévő felesége azóta a férfi legjobb barátjával jött össze.