Andrei Mangra elmondta, milyen volt újra Tóth Andival

Dancing With The Stars Tóth Andi Andrei Mangra
Vágólapra másolva!
A drogbotránnyal hírbe hozott énekesnő, a második széria győztese visszatér a Dancing with the Starsba. Már próbálnak volt táncpartnerével, állítólag "bomba" produkciót adnak elő. 
Vágólapra másolva!

Andrei Mangra, aki a TV2 táncos show-jában előbb másodikként végzett, majd évadot nyert, betegség után tér vissza a parkettre. "Hamar fejeztem be idén a Dancinget, volt időm kipihenni. Nem volt hatalmas trauma, mindig benne volt a pakliban, hogy kieshetek" - mondta a Mokkában. Hat Dancing-évadban indult (ebből háromszor itthon), ötször eljutott a döntőig.

Rubint Réka és Andrei Mangra - idén az első körben kiesek Forrás: Rubint Réka/Instagram

"Ez az év nagyon megterhelő volt nekem fizikailag és lelkileg is. Amikor visszajöttem Baliról, akkor betegedtem le. A testem azt mondta, hogy stop!" - jegyezte meg.

Dancing With The Stars: Tóth Andi és Andrei Mangra Forrás: sajtoszoba.tv

A TV2 reggeli műsorában elmondta, hogy még mindig gyereknek érzi magát, a szülői szeretet, a család nagyon hiányzik neki. "Imádom Magyaroszágot, de nehéz találni valakit, aki ott van melletted jóban-rosszban. Andival legalább elkezdődtek a próbák, a produkciónk pedig bomba lesz. Hosszabb és zseniális produkció lesz... Mintha soha nem álltunk voltna le, mi össze vagyunk kötve! Minden működött" - mondta a táncos. Bővebben a videón: