Életveszélyes helyzetbe került Görög Zita

Görög Zita
Vágólapra másolva!
Hivatalos közösségi oldalán tette közzé a hajmeresztő történetet Görög Zita, aki egy valóságos túlélő az általa leírtak alapján.
Vágólapra másolva!

Az egykori műsorvezető egy fotózás apropóján szedte sorra életének legveszélyesebb kalandjait, melyekből eddig mindig szerencsésen került ki. Utólag rémisztő lehet belegondolni, hogy egy hajszálon múlott az élete és csak a sorsnak köszönheti, hogy nem történt nagyobb baj.

Görög Zita még egy lezuhant repülőgép-szerencsétlenséget is megúszott, mert véletlenül lekéste a járatát. A modellre nagyon vigyázhatnak fentről, mert elképesztő történeteket mesélt legújabb bejegyzésében.

Ez inkább vicces volt, de voltak igazán veszélyes szituk is, amitől megmentett a Sors! Sodort már el hatalmas hullám a Tirrén-tengeren, csúsztam meg a Grand Canyon szikláin, de sárba is ragadtam estélyiben fekve.

Késtem le gépet Taiwanon, ami lezuhant, dobált repülő Curacao felett, amit hurrikán kísért a térségben. 2001-ben csak a szerencsének köszönhetem, hogy épp nem voltam New Yorkban szeptember 11-én.

Megúsztam busz robbantást Jeruzsálemben és néztem végig Prágában egy áradást a hotelszobámból. Egy ideig számoltam azt a rengeteg helyzetet, amitől meg lettem kímélve, aztán már csak a tanulság volt a fontos. Hiszem, hogy ha kések annak oka van és nem kifogásként használom. Nem engedem megingatni magam a megérzéseimben, mert nincs is semmi más eszközöm!

Ha valami lehetőségtől, helyzettől összeszorul a gyomrom, arra nemet mondok,

legyen szó gyereknevelésről vagy munkáról. Így szálltam már ki sikítozva egy repülőgép turbinával tunningolt autóból, ami egy perccel később a közönségbe száguldott, és mondtam le nyaralást Tunéziában arra az időpontra, arra a partszakaszra, ahol terrortámadás történt pár éve. Persze tanulom még a megérzések és félelmek közötti különbség felismerését, de ez a belső utazásom legizgalmasabb része" - írta legutóbbi, koránt sem veszélytelen fotózása során készült képei mellé Görög Zita, akit legutóbb egy láma akart megtámadni, mert védte kicsinyeit.