Így érzi most magát a TV2 súlyos autóbalesetet szenvedő, összeroncsolódott arcú sztárja

Zsolt Szaszák SZtárban sztár leszek
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, a Sztárban sztár leszek! előző évadának egyik énekese, Szaszák Zsolt súlyos autóbalesetet szenvedett október 26-án, melyben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már soha többé nem lesz teljesen a régi önmaga. Most arról beszélt, hol tart a felépülésben és milyen tervei vannak a jövőre nézve.
Vágólapra másolva!

Szaszák Zsolt sérülése olyan komoly volt, hogy azonnali beavatkozást igényelt. A színész-énekes az orvosok szerint életveszélyes állapotba került a baleset következtében. A 23 éves fiú orra szétroncsolódott, ezért nagyon félt, hogy ez hatással lesz az énekhangjára is. Végül orrát sikerült korrigálni, így a hangképzés helyre állt, viszont az arca olyan mértékben roncsolódott, hogy ő sem ismer magára.

a súlyos sérüléseket és a műtétet követően már nem ugyanaz a Szaszák Zsolt néz vissza a tükörből. Nem jobb és nem is rosszabb, hanem más. Még szoknom kell az új arcomat. Minden egyes heg a balesetemre emlékeztet. Az orvosok jelezték, hogy minimum két hónapig még formálódik, de úgy döntöttem, kivárok fél évet, és

ha nem tudom elfogadni a változást, akkor egy újabb műtétnek vetem alá magam.

Nem panaszkodhatok egyébként, mert az orvosi fémet teljesen befogadta a szervezetem. Amit pozitívumként tudok megemlíteni, sokkal jobban tudok levegőt venni, mint a baleset előtt, igaz, még rendszeresen bedugul az orrom. Továbbra is a szüleimnél gyógyulgatok, rengeteget gyakorlok, énekelek, de nem vettem észre semmilyen változást a hangomban. November 20-án vasárnap már megyek vissza dolgozni a Szegedi Nemzeti Színházba, december 3-án a Padlásban főszereplőként állok újra színpadra" – mesélte a Borsnak Szaszák Zsolt, aki bizakodóan tekint a jövőbe és már nagyon várja, hogy újra színpadra állhasson.

A TV2 sztárja még szüleinél lábadozik, hiszen nagyon megviselte a történtek lelkileg is, sokszor bevillan neki az ütközés pillanata.

Folyamatosan kattog a fejemben a baleset, egy-egy pillanat újra és újra bevillan az agyamba.Pont ezért jön majd jól, hogy visszatérhetek dolgozni, talán kevesebbet fogok a történtekre gondolni. Viszont hamarosan újra volán mögé kell ülnöm, ettől a pillanattól pedig rettegtem. Hogy mielőbb túl legyek ezen, édesanyám autóját vezettem Sopronban. Eddig is megfontolt sofőr voltam, most pedig már kétszer is megnézek egy táblát. A félelem bennem maradt, de remélem, hogy idővel – mint ahogy a kék és lila foltok, sebek – ez is el fog múlni. Úgy érzem, megbirkózom a történtekkel pszichológus segítsége nélkül is, ebben pedig a barátaim, a kollégáim, az a sok szeretet, ami körbe vesz, nagy segítségemre van" – zárta gondolatait Szaszák Zsolt.