Jennifer Lopez elárulta, mit vésetett a jegygyűrűjére Ben Affleck

Ben Affleck románcai nettó vagyonuk alapján, Ben Affleck, Jennifer Lopez,  Los Angeles Special Screening Of "Marry Me" GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities film industry Vertical
LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 08: (L-R) Ben Affleck and Jennifer Lopez attend the Los Angeles Special Screening of "Marry Me" on February 08, 2022 in Los Angeles, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP (Photo by Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez egy friss interjúban elmondta, hogy milyen üzenet áll a Ben Afflecktől kapott jegygyűrűjén – ami aztán egy új dalt is ihletett.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez az Apple Musicnak adott interjújában a Ben Affleckkel való kapcsolatáról, illetve házasságáról is beszélt, itt került szóba az is, hogy a színésztől milyen jegygyűrűt kapott.

Ben Affleck és Jennifer Lopez Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Frazer Harrison

Mint kiderült, a gyűrűbe Affleck csupán három szót, ezzel együtt is egy érzelmes ígéretet vésetett: "not.going.anywhere", vagyis "nem.megyek.sehová".

Az üzenet ihlette egyébként Lopez egyik új dalát is, szintén not.going.anywhere lesz ugyanis a címe a hatodik számnak a korábban beharangozott lemezén, a This Is Me.. Now-n – amelynek egésze az énekesnő mostani élethelyzetéről szól, a házassága valószínűleg több dalban is meg fog jelenni.