A feszültséget az okozta, hogy csúszott a a Hal a tortán forgatása, amiért Polgár Árpád Gáspár Beát hibáztatta.

A Hal a tortán nézőinek feltűnhetett, hogy a luxusfeleség vacsoráján szerda este nem jelent meg a férje az asztalnál, és a műsor végén sem köszönt el a vendégektől. Polgár Tünde férjéről és a vacsoráról Gáspár Evelin beszélt a Borsnak.

"Fogalmazzunk úgy, hogy különös este volt. Pici csúszással érkeztünk meg Tihanyba és még ott is várnunk kellett, ezért én megkérdeztem, hogy mi történt. Erre Tünde férje válaszolt és azonnal meg is fagyott a levegő, pedig addig jó hangulat uralkodott a társaságban. Közölte velem, idézem: Anyád miatt csúszunk! Mert anyád elaludt! Nem is a mondatatival volt a baj, inkább a hangsúllyal. Sütött belőle a megvetés és ezt nem csak én éreztem így" - mondta.

Forrás: Gáspár Evelin/Instagram

Mint mesélte, L.L. Junior is jelezte neki, hogy ezt tisztázni kellene, így ketten léptek oda Árpádhoz.

Ketten léptünk oda Árpihoz, akitől én megkérdeztem, hogy mi is a gondja pontosan édesanyámmal, majd felajánlottam neki, hogy ha problémája van vele, hívja föl és tisztázzák. Na ezen a ponton ő szó szerint letámadott engem. Közölte, hogy ha nem tetszik valami, akkor akár el is mehetek, majd hangosan lehordott engem mindenféle semmirekellőnek. Ezen a ponton mindenkinek elkerekedett a szeme, mert egyáltalán nem értettük, miért viselkedik így. Végül Polgár Árpi kijelentette, hogy ő a továbbiakban nem is hajlandó kamera elé állni és ezzel elvonult"- mesélte Gáspár Evelin, akinek nagyon rosszul esett ez a viselkedés.

Forrás: Gáspár Evelin/Instagram

Rettenetesen rosszul esett ez a bánásmód. Ez a viselkedés még akkor is elfogadhatatlan lett volna, ha történetesen valóban anyu aludt volna el aznap. Tulajdonképpen csak a rutinom tartott vissza attól, hogy elsírjam magam. Fel is hívtam apukámat, hogy jöjjön értem, mert nekem nincs kedvem tovább Tündééknél maradni. Egyértelmű volt, hogy nem vagyok szívesen látott vendég. Végül persze győzött a kötelességtudatom és húsz perc múlva folytattuk a felvételeket, de a hangulat nem volt valami fényes és ez látszott is az adásban" - árulta el.