Szorcsik Viki szerint a gonosz internetezők miatt kapott agyvérzést az édesanyja

Szorcsik Viki
Vágólapra másolva!
A TV2-n, a Farm VIP-ben látható színésznő szerint a gonosz internetes kommentek miatt kapott agyvérzést.
Vágólapra másolva!

"Nagyon szépen megkérek mindenkit, hogy hagyja abba a mocskolódást a kommentekben, mert édesanyám életéért küzdenek a jelen pillanatban is a kórházban, agyvérzést kapott! Egy minimális együttérés szoruljon belétek is! Engem nem érdekel, mert nem olvasom, de édesanyukám nagyon a szívére vette, ahogy bántotok. Ez okozta az agyvérzését. Nincs hozzászokva a családom az ilyesfajta gyűlölethez" - írta november 25-én a közösségi oldalán a színésznő, aki szerint csak egy tévéműsorról van szó, ezért nem is érti a sok indulatot.

Szorcsik Viki Forrás: TV2

Most elárulta, hogy van édesanyja: "Bár jobban van szerencsére, továbbra is az intenzíven tartják, és amíg ott van, nem tudok megnyugodni. Küzdünk érte!" - mondta a Borsnak.

Szorcsik Viki a napokban sokat szerepelt a lapokban, mert elég komoly konfliktusa volt a Farm VIP-ben a volt exatlonos Mischinger Péterrel. A lapnak elárulta, hogy azóta rendeződött a viszonyuk, nem utálják egymást, sőt, forgattak is együtt egy másik műsorban.

"Engedtessen meg, hogy én is elmondhassam a véleményem az engem ért vádak után! Voltak, akik nálam sokkal bicskanyitogatóbban viselkedtek, csak azt nem nagyon látják a nézők, mert a háttérben, alattomosan, sutyorogva keverték a kártyát, uszítottak embereket egymásnak, mindezt a képernyőn mosolyogva és bájosan előadva. És sokszor ennek a lecsapódását láthatja a néző" - vélekedett. Bővebben a Borsban.