Egyre rosszabb állapotban van Celine Dion

Heti trendjelentés: Celine Dion nagy meglepetést okozott a párizsi divathéten
Vágólapra másolva!
Ahogy mi is írtuk, Celie Dion világhírű énekesnő egészségügyi állapota miatt elhalasztotta európai turnéját, melyben Magyarország is érintett. Celine Dion állapota miatt azóta is aggódnak barátai. 
Vágólapra másolva!

Celine Dion nagyon ritka betegségben, izomgörcs szindrómában szenved. Az énekesnő azt ígérte egy megható videóban, hogy bár most nem tud koncertezni, de még visszatér a színpadra, és pótolja budapesti koncertjét is, majd 2024-ben. Dion barátai nagyon aggódnak, és szerintük az énekesnő már nem fog tudni újra színpadra állni - írja a Page Six.

Scott Roeben újságíró, aki jól ismeri Celine Diont személyesen is, így nyilatkozott az énekesnő állapotáról.

"Az emberek már egy ideje mondogatták nekem, hogy Céline nem tér vissza a színpadra, talán soha többé. A forrásaim abban hisznek, hogy kicsi az esélye a visszatérésre. Miután először szó volt az izomgörcsökkel való küzdelméről, elkezdtünk hallani arról, hogy a dolgok mennyire komolyak valójában, de Céline az a fajta ember, aki nem akarja, hogy az emberek feleslegesen aggódjanak. A rajongói megszállottan figyelik minden lépését, és isszák minden szavát."

Celine Dion Forrás: Getty Images/2019 Edward Berthelot/Edward Berthelot

Mindenre számíthatott rá, René menedzselte, intézte az anyagi dolgait, és a zenekészítésben is segítette. A halála után beindult a lejtmenet. Nem vagyok biztos abban, hogy ki vagy kik valójában azok az illetők, akik rajta tartják a szemüket, és ha ezt meg is teszik, akkor ezt jó szándékból teszik" - folytatta aggályait a szupersztárral kapcsolatban az újságíró.