Tévésorozatok, amelyektől végleg elbúcsúztunk 2022-ben

Danai Gurira Andrew Lincoln Chandler Riggs Walker GROUP - The Walking Dead _ Season 4, Episode 16 - Photo Credit: Gene Page/AMC
- The Walking Dead _ Season 4, Episode 16 - Photo Credit: Gene Page/AMC
Vágólapra másolva!
2022-ben indult pár remek tévésorozat, több produkciónak azonban búcsút kellett intenünk. Véget ért a Rólunk szól, a Better Call Saul, a The Walking Dead, de ez még korántsem a teljes lista – néhány szériáról röviden olvashat, másokat pedig csak megemlítünk: a közös bennük, hogy legalább három évadot megértek, de 2023-ban már nem lesznek képernyőn.
Vágólapra másolva!

A holnap legendái

Utolsó adás: március 2.
Évadok száma: 7

Forrás: The CW

A DC képernyős univerzumának része volt, A zöld íjásszal indult Arrowverse negyedik sorozata. A történet egy szuperhősökből és gonosztevőkből összeállt csapatról szólt, akiket az időutazó Rip Hunter (Arthur Darvill) irányított, hogy megállítsanak egy kegyetlen diktátort. A rajongók számára külön meglepetés volt, hogy a széria kedvéért újra összeállt A szökés testvérpárja, Wentworth Miller a Fagykapitányt, Dominic Purcell pedig Hőhullámot alakította.

Ozark

Utolsó adás: április 29.
Évadok száma: 4

Forrás: Netflix

Rengetegszer jelölték Emmy-díjra, négyet el is nyert: hármat a női főszereplő, Julie Garner vihetett haza, egyet pedig a férfi főszereplő, Jason Bateman kapott – ő azonban nem a színészi játékáért, hanem az egyik epizód rendezéséért. Bateman egyébként egy pénzügyi tanácsadót alakított, aki bűnözőknek segített tisztára mosni a pénzüket, miután Chicagóból a címbeli Ozark-hegységbe költözött.

Rólunk szól

Utolsó adás: május 24.
Évadok száma: 6

Forrás: NBC

A többgenerációs családi drámának már az előzetese is rekordot döntött: a 2016/2017-es évadban indult sorozatok közül a Rólunk szól trailerét nézték meg a legtöbben, csupán a Facebookon 50 milliószor látták az első tíz napban. Ez egyébként azért is volt nagy dolog, mert a szériában nem játszott egy igazán nagy sztár sem (még talán Milo Ventimiglia volt benne a legismertebb), és akció sem nagyon volt benne, csupán emberi kapcsolatokról, „rólunk" szólt.

Lapozzon, a következő oldalon újabb sorozatokkal folytatjuk!