Így készül a karácsonyra Berki Krisztián nélkül Berki Mazsi

Vágólapra másolva!
Berki Renáta és lánya életében az idei lesz az első karácsony, amit Berki Krisztián nélkül töltenek, és közös lányuk, Emma is érti ennek okát. Berki Mazsi így keserédesen készül az ünnepekre. 
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi szeretne minél több időt tölteni a kislányával, és tudja, hogy már felfogja az őt körülvevő dolgokat, így apja halálát is megérti a gyerek. A Borsnak az özvegy így nyilatkozott:

Úgy gondolom, hogy jobban meg tudja majd élni az ünnepet, aminek nagyon örülök. Csak arra kell vigyázni, hogy a gömbök fent maradjanak a fán mert nagyon szeret pakolni" - mondta Berki Mazsi.

Családi körben ünnepelnek majd, de Berki Mazsi idén mindent máshogy tervez.

Örömteli várakozás, keserédes boldogság van a szívemben az ünnepet illetően, a karácsonyt a szeretteimmel fogom tölteni, azokkal az emberekkel, akik a legközelebb állnak a szívemhez. Az asztalra sokféle étel kerül majd, megpróbálok egy nagyon finom kocsonyát készíteni, lesz emellett halászlé, sütök libamájat, kacsamájat, marha steaket, hurkát, kolbászt... Édesanyám hoz töltöttkáposztát. A desszert almás pite, mákos pite és bejgli lesz. Csak győzzük megenni! Megfogadtam, hogy az idén másként lesz" - mondta az özvegy, majd hozzátette, keserédes érzések kavarognak benne az ünnepek kapcsán.

Az elmúlt évben nagyon sokat, rengeteget dolgoztam karácsony előtt, és egyszerűen nem tudtam úgy megélni az ünnepet, a kislányommal a perceket, mint azt ahogy azt szerettem volna. Többé nem esem ebbe a hibába! Idén megfogadtam, hogy másként lesz. A gyermekünk már nem lesz kisebb, nem lesz fiatalabb és én nem szeretném elvesztegetni az időmet és a perceinket, amiket közösen, együtt tölthetünk. Szeretnék kihasználni minden pillanatot, amit vele tölthetek, főleg a szeretet ünnepén" - zárta gondolatait hozzá Berki Renáta.