Átverés áldozata lett Curtis

Curtis, Széki Attila
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, hogy egy nemzetközi bokszmeccsre készül Curtis a szlovák rapper, Rytmus ellen, aki már az esemény hivatalos sajtótájékoztatón sem jelent meg betegségre hivatkozva. Most tovább bonyolódik az ügy, ugyanis a holnapi meccset is lemondták, ami miatt a rapper nagyon csalódott, sokak szerint átverhették.
Vágólapra másolva!

Curtis és Rytmus december 27-én csapott volna össze Brnóban, ahol a Fight Night Challenge keretében bokszoltak volna egymással, azonban a szlovák ellenfél ismét betegségre hivatkozva mondta le az eseményt.

Három hete az egész családom beteg, antibiotikumot szedek. Reméltem, hogy fitt leszek, de sajnos az állapotom nem teszi lehetővé, hogy akár 10 másodpercig a ringben álljak" - idézi a Blikk Rytmus sorait, mellyel magyarázta, hogy miért lép vissza a mérkőzéstől.

Curtis csalódottan reagált a szlovák rapper bejelentésére, hiszen régóta tréningezik a meccsre, de még arra számíthat, hogy több milliós kártérítést kap a szervezőtől, ha ezt a szerződésében rögzítették korábban.

Rengeteg áldozattal járt nekem ez az egész. Sajnos az ellenfelem Rytmus betegségre hivatkozva a mai napon lemondta a mérkőzést. Nem szeretném kommentálni...Jobbulást kívánok neki...Csak remélni tudom,hogy kárpótolva lesz mindenki az elmaradt meccs miatt" - írta bejegyzésében Curtis.

A Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) megfigyelőjeként dolgozó Rácz Félix is elmondta véleményét az esetről, szerinte hamarosan kiderül, hogy mi állhat valójában a háttérben és úgy gondolja, nagyon oda kell figyelni arra, mit tartalmaz a szerződés.

Mivel Curtis és Rytmus is ismertnek számít a saját országában, a gázsi esetükben több millió forint is lehetett. Ám ha a szerződésben az esemény lemondásáról írnak, nem a meccsről, akkor akár az is megtörténhet, hogy nincs kártérítés" – magyarázta Rácz Félix a lehetőségeket.

"A promóterek tudnak nagyon fifikásak lenni, így például egy ilyen eseményt vagy meccset annak érdekében is meghirdethetnek, hogy kitöltsék az időt két dal, klip megjelenése között és fenntartsák az érdeklődést, és ahogy ez megtörtént, lemondják a meccset valamilyen indokkal. Remélem, Curtis nem így járt" – zárta gondolatait a szakember, aki szerint az is lehetséges, hogy Curtis átverés áldozatává vált.