Halála után is folyamatosan posztolgat a színésznő

Apple TV+'s “The Last Days of Ptolemy Grey” premiere Horizontal HEADSHOT
US actress Sonya Eddy arrives for Apple TV+'s "The Last Days of Ptolemy Grey" premiere at the Bruin Theatre in Westwood, California, March 7, 2022. (Photo by Patrick T. FALLON / AFP)
Vágólapra másolva!
Sonya Eddy december 19-én meghalt, de azóta is rendszeresen jelennek meg posztjai a Twitteren.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, 55 évesen meghalt a közel 140 filmben és sorozatban látott Sonya Eddy, a Twitter-fiókja azonban azóta is aktív – sőt napi üzenetek is megjelennek rajta, amit több felhasználó kísértetiesnek, hátborzongatónak tart.

A TMZ által készített montázson jól látszik, hogy a színésznő oldalán mindennap megjelenik a napi horoszkópja, ami ráadásul tele van az életére vonatkozó jóslatokkal:

Sonya Eddy Twittere Forrás: Twitter/Sonya Eddy//TMZ

Persze szó sincs természetfeletti jelenségről, síron túli aktivitásról: egyszerűen annyi történt, hogy Eddy még életében összekötötte a Twitter-fiókját egy horoszkópos alkalmazással, a Twittascope-pal, amely automatikusan tölti fel a posztokat az oldalára.

A TMZ úgy tudja, hogy a Twittascope vagy a Twitter sem tudja leállítani az üzeneteket, mivel azokat csak a felhasználói oldalról lehet szabályozni – valakinek tehát be kéne lépnie Eddy személyes fiókjába, és ott megváltoztatni a beállításokat.