Dudás Mikiék reagáltak a szakításukról szóló hírekre

Dudás Miklós és Szigligeti Ivett
Vágólapra másolva!
Dudás Miki és Szigligeti Ivett a Mokkában tisztázták, hogy még mindig együtt vannak, bár voltak a kapcsolatukban hullámvölgyek.
Vágólapra másolva!

Tavaly év végén sokat lehetett olvasni Dudás Miki és Szigligeti Ivett kapcsolatáról: közös képeik eltűnése után kézenfekvőnek tűnt, hogy szakítottak, sőt az is felmerült, hogy Miki elhagyta a családját, akkor még csak néhány hetes babájukkal együtt. A pár most együtt tűnt fel a Mokkában, ott reagáltak a hírekre:

"Anyukámék nem túl nagy internetguruk, de velük is többször szembejött pár hír, hogy mi szakítottunk Ivett-tel, külön élünk, vagy a kedvencem, hogy én elhagytam a családomat. Mindig azzal nyugtatom Ivettet, hogy mi ezt vállaltuk azzal, hogy közszereplőként élünk. Benne van az, hogy néha olyanokat mondanak, ami nem igaz" – mondta Miki.

"Szerintem tökéletes kapcsolat nincs, és mi soha nem is rejtettük véka alá, ha esetleg volt gondunk. Egyébként amíg nem tettem ki közös képet Mikivel, az volt a baj, most, hogy többször posztolok, ez a baj" – tette hozzá Ivett.