Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Újra megalázta elhagyott férjét Kulcsár Edina

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Egy éve már, hogy Kulcsár Edina és Szabó András "Csuti" bejelentették hivatalos közösségi oldalaikon, hogy nem tudták megmenteni a házasságukat, így a válás mellett döntöttek. Addig nem volt botrány, míg Kulcsár le nem bukott, hogy ő már új párja, G.w.M oldalán találta meg a boldogságot, akit épp gyerekei apja mutatott be neki. Azóta már túl vannak a váláson, Kulcsár Edina terhes és eljegyezte rapper párja, ő mégis újra Csutit sértegeti.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina a válás óta többször is arra célozgatott, hogy Csuti nem tudta megadni számára azt a biztonságot, amire vágyott. A rapper, G.w.M is nyilatkozott arról többször, hogy nem engedi a volt szépségkirálynő számára, hogy annyit dolgozzon, mint volt férje mellett, ugyanis szerinte az nem nőnek való feladat.

Kulcsár újra a múltat hánytorgatta fel, miközben arról beszélt, hogy ő milyen értékeket szeretne továbbadni gyerekeinek és mennyivel jobb neki most, mint a korábbi házasságában.

Aminek meg is lett a gyümölcse, ez viszont nagyon sok lemondással is járt, és valahol elvesztettem a belső nőiességemet, belefásultam a munkába" – idézi a Bors Kulcsár Edinát, aki többször is elmondta már, hogy Csuti mellett sokat kellett dolgoznia.

– mondta Kulcsár, aki G.w.M méltatása közben újra volt férjét alázta meg.

Az egykori szépségkirálynő talán bele sem gondol szavai jelentőségébe és abba, hogy gyerekei apját is minősíti ilyenkor. A rapperrel folyton bizonygatják mennyire szerelmesek és jól élnek együtt, viszont sokan kritizálják őket azért, hogy csak albérletben laknak, miközben érkezik a közös gyerekük. Kulcsár még akkor is Csutit és házasságukat kritizálta, amikor arról beszélt, hogy milyen értékeket akar átadni gyerekei számára.

A kislányomnak pedig azt szeretném átadni, hogy legyen karakán, valósítsa meg önmagát, de ha megtalálja a megfelelő társat, akkor ne féljen egyet hátralépni és átengedni magát a párjának. Ami pedig a legfontosabb gondolat, és mind a két gyermekemben tudatosítani akarom, hogy a mai világban, ahol mindenki a telefonját nyomkodja, mennyire értékesek a mély beszélgetések és az együtt töltött minőségi idő" – zárta gondolatait Kulcsár Edina.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről