Vízbe dobta rajongója telefonját az ideges zenész - videó

Bad Bunny: World's Hottest Tour - Los Angeles, CA GettyImageRank2 arts culture and entertainment Horizontal MUSIC CONCERT
INGLEWOOD, CALIFORNIA - SEPTEMBER 30: Bad Bunny performs onstage during his World's Hottest Tour at SoFi Stadium on September 30, 2022 in Inglewood, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP (Photo by KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Bad Bunny egyszerűen elhajította egy rajongója telefonját, miután a nő túlságosan erőszakos volt, kérdés nélkül akart közös szelfit készíteni a zenésszel. Nézze meg videón, hogy mi történt!
Vágólapra másolva!

Megosztó videó kering az interneten a Spotify legsikeresebb előadójáról, Bad Bunnyról: az látható rajta, hogy a rapper dühösen a vízbe dobja egy rajongója mobiltelefonját:

Bad Bunny a közösségi médiában azt írta, hogy mindig figyelemmel és tisztelettel fordul azon rajongói felé, akik udvariasan leszólítják, az arcába nyomott telefon azonban a tisztelet teljes hiányát mutatta neki, úgy érezte, ő is csak hasonlóképpen tud reagálni.

Bad Bunny 2020 óta a Spotify legsikeresebb (legtöbbet streamelt) előadója, már összesen 18,5 milliárd letöltésnél járnak a számai.