Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A félnapos bujkálás után megszólalt Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi
Vágólapra másolva!
Hiába várta őt sok fotós a kecskeméti börtön előtt.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, nem vonult ma börtönbe Lagzi Lajcsi, pedig a sajtó nagy része ott várta a kecskeméti börtön előtt. Helyette furcsa hívás érkezett tőle, majd a Vértesben látták, egy erdő szélén.

Forrás: Frizbi TV

"Leszögezném rögtön az elején: a rám vonatkozó jogszabályokat, bírósági határozatokat maradéktalanul betartom, azok szellemében járok el. Az utóbbi időben több olyan információ is szárnyra kapott a sajtóban a börtönbe vonulásom időpontjával és helyszínével kapcsolatban, amiket hivatalosan senki nem erősített meg.

mint egy átlagembernek, de mostanra besokalltam. Úgy érzem magam, mint egy űzött vad. A birtokomra katasztrófaturisták járnak, biztonsági szolgálatot kellett felfogadnom. Az utóbbi időben kaptam hideget-meleget, ezért úgy döntöttem, hogy a harcomat a bíróságon szeretném a továbbiakban megvívni, nem a nyilvánosság előtt. Eddig ott tettem, és sokat tanultam belőle" - mondta a Blikknek.

"Sokat tanultam az elmúlt időszak megpróbáltatásaiból. Sok mindent kaptam, olyat is, amire nem voltam kíváncsi. De mindezek ellenére nem adom fel, folytatom a harcomat az igazamért!" - tette hozzá.

Mint írtuk, Lagzi Lajcsinak február 15-én kellett volna megkezdnie a rá kiszabott 3 év 6 hónapos börtönbüntetését a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben, azaz a kecskeméti börtönben - bár ezt ő nem erősítette meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről