Kiderült Michael Jackson és Macaulay Culkin közös titka

Vágólapra másolva!
Előfordul, hogy egy családból többen is világhírűvé válnak és sokáig titkolják a kapcsolatot. De sokszor találkozni ennek az ellenkezőjével is, hogy egyesek a híres rokoni kapcsolatból kovácsolnak előnyt maguknak, felkapaszkodva a sikeresebb felmenőik hátán. Az alábbi sztárok között vannak szülők és gyerekek, de olyanok is, akik csak beházasodtak egy másik ismert ember családjába, így nincs közöttük valódi vérrokonság.
Vágólapra másolva!

Maya Hawke és Uma Thurman

A Stranger Things feltörekvő színésznője, aki egyébként énekesi karrierjét is építi a színészet mellett, sokáig titkolta, hogy milyen neves színészek leszármazottja. A sorozat legutóbbi évada után derült ki a rajongók számára is, hogy a 24 éves színésznő eredeti neve Maya Thurman-Hawke és nem más, mint Uma Thurman és Ethan Hawke színészek idősebbik gyereke. A szülők a Gattaca sci-fi forgatásán találkoztak, házasságuk azonban csak 2005-ig tartott, melyből két gyerekük született.

Uma Thurman és lánya, Maya Thurman-Hawke 2014-ben Forrás: AFP/Larry Busacca
Uma Thurman, Ethan Hawke és lányuk manapság Forrás: Origo


Diana Ross és Ashlee Simpson

A 78 éves világhírű énekesnő rokoni kapcsolatban áll a kétezres évek pop-rock énekesnőjével, Ashlee Simpsonal. Bár ez elsőre furcsa lehet, de Ross a 37 éves énekesnő anyósa, ugyanis Ashlee hozzáment, Evan Ross amerikai színész és énekeshez, aki Diana Ross fia. Az övék valódi sztárcsalád, ugyanis Ashlee Simpson nővére nem más, mint Jessica Simpson énekesnő, így valószínű az ő gyerekeik is hasonló pályát választanak majd.

Nővérével, Jessicával:

A cikk folytatásáért lapozzon!