Drámai lépésre készül Rubint Réka

Rubint Réka
Vágólapra másolva!
Az utóbbi időben egyre többször találkozhat a közönség Schobert Lara nevével, aki Rubint Réka és Schobert Norbert elsőszülött gyereke. A fiatal lány elárulta, hogy nem bánja, hogy ismertek a szülei és ezáltal ő is, mert próbál előnyt kovácsolni a helyzetéből és a pozitívumokra koncentrálni. Egy interjúban beszélt a családja helyzetéről, miközben édesanyja egyik nagy titkát is elárulta.
Vágólapra másolva!

Schobert Lara a tavalyi évben már a TV2-nél szerzett riporteri tapasztalatokat, ugyanis a Sztárban sztár leszek! legutóbbi évadában megkapta az online riporter szerepét. A 19 éves lány elárulta, hogy már nem bánja azt, hogy ismert a családja, aminek persze vannak hátrányai, de az előnyöket igyekszik kihasználni, mint a korábbi riporteri munkalehetősége.

Rubint Réka és családja Forrás: TV2

De igazából mindenben előnyét élvezem: sokkal több lehetőségem van, én ezzel nem élek vissza, hogy ismert vagyok, csak kihasználom. Mármint minden lehetőséggel élek, ami elém kerül" - idézi a Blikk Schobert Lara szavait,akinek egyelőre csak az ismerkedés terén jelent nehézséget az ismertsége.

Schobert Lara karrierterveivel kapcsolatosan is elárult titkokat, melyben leleplezte édesanyja jövőbeli szándékait is.

Nem teljes mértékben, de ő inkább ilyen motivációs dologba szeretne átmenni, mert már ő sem húszéves, és érzi, hogy tényleg visszább kell egy kicsit venni, mert nem tudja ezt élete végéig csinálni. Én természetesen ebben segíteni szeretnék neki, most el is kezdtem egy edzőit, úgyhogy már tanulom" - vallotta be Schobert Lara, aki már elkezdte a felkészülést, hogy méltó utódja lehessen a fitneszedző édesanyjának.

Rubint Réka és lánya, Lara Forrás: Rubint Réka/Instagram