Élete legnehezebb időszakáról mesélt Miklósa Erika

Miklósa Erika
Vágólapra másolva!
Miklósa Erika felidézte élete legnehezebb időszakát, amikor kiderült, hogy nem lehet gyereke és az örökbefogadás lehetősége is kétséges volt. Akkor vesztette el édesapját is, ez nagyon megtörte a művésznőt, aki elmesélte, hogy mi történt vele akkoriban és hogyan kezelte a helyzetet.
Vágólapra másolva!

Miklósa Erika és férje, Csiszár Zsolt 2013-ban házasodtak össze, majd két évvel később szülőkké váltak, ami a művésznő szerint a sors műve volt, ugyanis nagyon kilátástalan volt a helyzetük az örökbefogadást illetően. Szerinte nem lehet véletlen, hogy kislányuk, Bíborka épp aznap született, mikor az énekesnő szeretett édesapja meghalt.

- mondta Miklósa Erika, aki egy megrázó történetet is megosztott kislányáról, akit születése után rögtön újra kellett éleszteni.

Budavári Zita, a Bölcső Alapítvány vezetője, akihez segítségért fordultunk, azt mondta, szinte esélytelenek vagyunk, hogy közel negyvenöt évesen csecsemőhöz jussunk, hiszen az örökbe adók többsége fiatal örökbe fogadó szülőket szeretne. Végül mégis regisztrált bennünket, de csak azért, mert ő kiskunhalasi, és földimként nem akart elutasítani. Semmit nem ígért" - emlékezett vissza Miklósa Erika, akit teljesen letaglózott az akkori reménytelenség érzése.

A regisztrálás után Zsoltival mennünk kellett volna valami protokolláris eseményre, de mondtam neki, hogy üljünk be inkább egy kocsmába.

- idézi a Blikk Miklósa Erikát, aki akkor kilátástalannak ítélte a helyzetét, de szerencsére Bíborka vérszerinti édesanyja úgy döntött, hogy tapasztalt párt szeretne kislánya örökbefogadó szüleiként, akik jó egzisztenciával rendelkeznek és nem zavarja őket, hogy újra kellett éleszteni.

Miklósa Erika opera-énekesnő Forrás: Origo