Ezért veszítheti el válóperét és millióit L.L. Junior

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Bár L.L. Junior jelenleg is Dominikán tartózkodik fiatal barántője, Dárdai Blanka társaságában, attól függetlenül itthon folyamatban van a nagy botrányt kavart válópere. A legutóbbi tárgyaláson csak a felesége, Körtvélyessy Kinga vett részt, akinek nyilatkozata után elfajult a vita a válótársak között.
Vágólapra másolva!

Körtvényessy Kinga szavaira L.L. Junior nyilvános sárdobálásba kezdett felesége ellen, aki szerinte csak a pénzére utazik, miközben a kislányát sem engedni látogatni. A rapper állítasai szerint csak perceket tölthet Lilikével, ezért a gyerekfelügyelet miatt is harcba szállnak, nemcsak a több százmillió forintos vagyonért.

De leginkább az életem hátralévő része miatt izgulok. Hogy mi lesz velünk" - mondta a tárgyalást megelőzően Körtvélyessy Kinga, aki ezzel a pár mondattal vívta ki férje haragját.

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga közös lányukkal Instagram

Emiatt a vita miatt lehetséges, hogy L.L. Junior beidéztette volt feleségét, Hopp Csillát tanúként, akitől azt várja, hogy megerősíti a bíróság előtt is, hogy volt férje milyen jó szülő és így többet láthatja kislányát. Viszont ezzel kétélű fegyverhez nyúlt, ugyanis előkerült Hopp Csilla egy korábbi nyílt levele, melyet volt férjének címzett kisfiuk tragikus halála után.

Csak Lacika miatt veszek levegőt. Én nem a vádaskodásban és pusztításban, a nyilvánosságban élem a gyászom, hanem a lelkem és teljes valómban. Milyen ember, apa, szülő vagy te, hogy még azt sem hagyod, hogy gyászoljak, hogy fájjon, hogy megélhessem a kínok kínját békében, harcra kényszerítesz a fiamért?! Elvitted. Oda adtam, ahogyan mindig, mert a gyerekeket néztem, hogy nekik mi a jó, amióta csak megszülettek. És te nem engeded, hogy velem legyen? Mentális és pszichés zavar? Ha abban a csodában lett volna részed, amiben nekem volt anyaként, nem is élnél, mert gyenge vagy. Az utolsó lélegzetemig küzdeni fogok a gyerekemért, mert nem lehet egy olyan emberé, aki 6 évig semmit nem tudott a fiairól és sosem tudta, mi az a szeretet, mert nem volt ott, mert egy ágyban és egy pénztárcában találta meg az élet értelmét... Nem tudod mit érzek, mert nem voltál ott. A fiadat utoljára a műtétje napján láttad 10 percre, amin szintén nem voltál ott, ahol velem foglalkoztál és nyomtad az undort, utána pedig egy órán keresztül vigasztaltam, mert te sírva hagytad ott..." - idézi a Bors Hopp Csilla sokatmondó levelét, mely a mai napig teljes egészében elérhető az interneten.

Persze azóta rendezték kapcsolatukat és kisfiukat, Lacikát együtt nevelik annak ellenére, hogy külön élnek. Így lehetséges, hogy Hopp Csilla véleményén múlhat L.L. Junior sorsa és válásának végkimenetele is.

Hopp Csilla, L.L. Junior első felesége Forrás: Instagram/Hopp Csilla