Sokan bántják Ördög Nórát a smink nélküli képei miatt

Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban írtuk, Ördög Nóra nincs túl jó passzban, hiszen gőzerővel forgatják az Ázsia Expressz következő évadát. A műsorvezető Finnországból utazott Mexikóba, közel két hete nem látta családját és több követője is sértegeti a smink nélküli fotói miatt. Valószínűleg rosszul estek Ördög Nórának a bántó megjegyzések, hiszen legutóbbi bejegyzésében kiemelte, hogy mennyien kritizálták őt a természetes megjelenése miatt, most többen a műsorvezető védelmére keltek.
Vágólapra másolva!

Feszített tempóban dolgozik Ördög Nóra az Ázsia Expressz miatt, szinte két hét alatt egyetlen pihenőnap jutott számára, de követőit így sem hanyagolja el és mindig mutat egy-két felvételt a műsor kulisszatitkairól is. Valószínűleg már kevésbé szomorú, mint amikor a legutóbbi bejegyzése készült, hiszen családja már úton van hozzá és sokan meg is védték őt a rosszindulatú kommentelőktől.

"Az első pihenőnapunk egypercese. Ilyenkor az ember nem csak a bőröndjeit rendszerezi, hanem a gondolatait is. És hogy milyen tanulságokkal szolgált ez a másfél hét, amióta itt vagyok? 1. Nagyjából ennyit bírok a családom nélkül. (Mindjárt jönnek.) 2. A biztonság otthon olyan magától értetődő. Itt dolgozni kell érte.

- írta legutóbbi videója mellett Ördög Nóra, aki így vágott vissza a sok bántó megjegyzésre. Ez után egyre többen jelentek meg a bejegyzés alatt, akik védelmükbe vették a műsorvezetőt.

"Egyáltalán nem vagy ronda, csak a fáradtság látszódott rajtad, de könyörgöm, melyik nő néz ki reggel úgy, mint egy modell? Max a filmekben, ezért élnek sokan tévhitben..." - nyugtatta egy kommentelő Ördög Nórát.

- biztatta egy másik követője, aki egy kis humorral próbálta oldani a feszültséget.

"Hihetetlen ez, hogy mennyire kritikus emberek vannak manapság. Nem tudom felfogni, miért kell kritizálni másokat, akik ráadásul semmi, de semmi rosszat nem is tettek ellenük. Lényeg a lényeg, természetesen is szép vagy!" - jegyezte meg egy másik követője, akinek sokan csatlakoztak a véleményéhez Ördög Nóra bejegyzése alatt.