Ettől fél a leginkább Rózsa György

Sztárban Sztár, 9. évad, döntő, 2023. 04. 09., TV2, showműsor, Rózsa György
Vágólapra másolva!
Hamarosan visszatér a TV2 képernyőjén Rózsa György, aki pár adás erejéig elvállalta az egykori legendás műsora, a Zsákbamacska műsorvezetését. Az egykori tévés elárulta, hogy vegyes érzelmekkel vállalta el a felkérést, ugyanis rengeteg félelem van benne harminc év kihagyás után.
Vágólapra másolva!

Április 16-tól váltja a Zsákbamacskában Majkát és Pápai Jocit a műsor eredtei műsorvezetője, Rózsa György, aki régóta nem vállal hasonló feladatokat. A 75 éves műsorvezető úgy gondolja, hogy nagy megtiszteltetés, hogy gondolt rá a TV2 és felkérték a műsorra, bár eleinte sokat gondolkozott azon, hogy merje-e vállalni a feladatot.

Aztán rájöttem, hogy ez ugyanolyan, mint a biciklizés, nem nagyon lehet elfelejteni, arról nem is beszélve, hogy ez egy örök szerelem. Úgy voltam hát vele, hogy megpróbálom, legfeljebb jön pár csalódott levél, hogy miért nem viszik ezt az öregembert inkább a temetőbe..." - vallott félelmeiről Rózsa György, aki végül leküzdötte a negatív gondolatait és vállalta a felkérést.

A műsorvezető elárulta, hogy Majka lendülete miatt is tartott tőle, hogy tudja-e olyan izgalmassá varázsolni az adásokat, mint a rapper. Végül mégis meggyőzte magát, hogy vállalja és már izgatottan várja, hogy milyen fogadtatásban lesz része a Zsákbamacska általa vezetett epizódjainak.

"Vitray Tamás egyszer azt mondta, hogy én valószínűleg egy pulikutya és egy gőzmozdony házasságából születtem, mert egy bongyor hajú, ugribugri figura voltam, viszont úgy mentem előre, mint egy mozdony. Abban az időben ezt a magatartásformát kedvelték, most viszont azt, amit a Majka képvisel. (...)

Viszont, ha jól megy, akkor azt mondhatom, hogy megint olyat csináltam, amit kevesen előttem" - idézi a Bors Rózsa György szavait.

Rózsa György a Sztárban sztár döntőjében jelentette be visszatérését Fotó: Polyák Attila - Origo